GUBILI I IMALI IGRAČA MANJE PA SLAVILI: / Junaci Hajdukove pobjede pohvalili ključni potez trenera

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Bijeli su u završnici došli do velikog preokreta

9.3.2019.
18:14
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 24. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Hajduka pobijedili Slaven Belupo s 2-1, iako su Splićani do 88. minute gubili s 0-1. Dvije minute prije kraja Hajduk se spasio prvog proljetnog poraza - Delić je nabacio, a u skoku je najviši bio Stanko Jurić, da bi u trećoj minuti sudačke nadoknade na ubačaj Jaira Fran Tudor glavom donosi potpuni preokret i pobjedu Hajduka.

Teško gostovanje

"Znali smo od početka da će biti jako teško, uvijek bude tako u Koprivnici. Ušao sam s ciljem da zabijem gol i uspio sam, potom je to napravio i Tušo za veliko slavlje. Oni su tvrda momčad, stoje iza, znali smo što nas čeka i da se možemo vratiti. Hvala Bogu smo preokrenuli i dobili. Ova pobjeda nam je važna prvenstveno radi atmosfere i da nastavimo pobjednički niz", rekao je Stanko Jurić poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je teška i tvrda utakmica. Na kraju smo sretno i spretno pobijedili, najvažnija su tri boda. Trener je pogodio sa zamjenama, Stanko i ja smo zabili dva gola i nitko sretniji od nas i cijele ekipe. Dvije utakmice smo zaredom pobijedili, svaka tri boda su jednako važna, hvatamo priključak za Europu i to je to", riječi su Frana Tudora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo