GUARDIOLIN ISUS SPASITELJ: / Gabriel Jesus ne prestaje zabijati, u 3. minuti sudačke nadoknade spasio je City

Image

Brazilska senzacija spasila je Guardiolin City, nakon što je zabio i asistirao protiv Bilićevog West Hama, danas je protiv Swanseaja bio dvostruki strijelac u pobjedi 2:1, u 24. kolu Premier lige.

5.2.2017.
15:24
VOYO logo

Prvo je Brazilac zabio u 11. minuti, a nakon što se činilo da će utakmica završiti remijem kad je GylfiSigurdsson je u 81. minuti izjendačio udarcem iz daljine, Gabriel Jesus "ukazao" se u 3. minuti sudačke nadoknade za pobjedu "građana", sjajno iskoristivši asistenciju Davida Silve. Prvo je njegov udarac glavom obranio vratar Fabianski, ali se lopta odbila točno na nogu mladog Brazilca koji iz blizine nije pogriješio, zatresao je mrežu i navijače Manchester Cityja bacio u ekstazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema ni 20 godina

Gabriel Jesus stigao je ove zime iz Palmeirasa u Manchester City i već na prvim utakmicama počeo isplaćivati odštetu od 32 milijuna eura.

Riječ je o napadaču koji će u travnju ove godine proslaviti 20. rođendan, a zbog kojeg Pep Guaridola već može razmišljati o prodaji najveće zvijezde, Argentinca Sergija Agüera koji se već malo i zasitio Etihada na kojemu je već šestu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agüero je danas s klupe mogao gledati novu zvijezdu "građana", ušao je u igru tek pred kraj utakmice, zamijenivši Raheema Sterlinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Gabriel Jesus je tek peti igrač u Premier ligi koji je zabio u prva dva nastupa, prije njega tu su napravili Geovani, Robinho, Adebayor i De Bruyne.

Ovom pobjedom City je izbio na treće mjesto, iza Chelseaja i Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo