ZANIMLJIV NOVITET /

Gotovo je s izgovorima! Oni dolaze kamo god poželite, u vaš dom, park, čak i na posao

'Ovo je bio baš pravi izazov, kao što se može vidjeti na mojoj majici'

27.6.2019.
16:40
VOYO logo

Više nema izlika nemam vremena, nemam gdje vježbati, sutra ću. Treneri odmah dolaze kamo poželite. U stan, ured, park nedaleko od kuće.

Riječ je o projektu 'Trener 2 go' koji su osmislili supružnici Stričević te ga pokrenuli uz potporu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 'Od mjere do karijere'. Naša Ružica Đukić trenere je naručila na adresu RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto pauze za kavu - tjelovježba. Kolega Boris iz Sportske redakcije ovisnik je o redovitom vježbanju pa mu se ideja da s profesionalcima vježba na poslu svidjela od prve. Vježba, trener ga bodri, daje mu savjete.

"Iako sam sportski novinar moram priznati da je ovo baš bio pravi izazov, kao što se može vidjeti na mojoj majici jer ovako usred dana se pokrenuti i zagrijati i odraditi dobar trening mislim da je stvarno odlična stvar", kazao je Boris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supružnici Stričević roditelji su troje djece te potpuno razumiju koliko je suvremeni način života  kako je teško, uz sve obaveze, uključiti i brigu za vlastito zdravlje i izgled.

"Potreba je došla sama od sebe. Klijenti su sami tražili da se prilagodimo njima. Mi smo, zapravo, samo pustili da nas u tom smjeru i odvede. Tako je nastao "trener 2 go". Samo ime govori da mi idemo gdje treba. Vježbamo na zahtjev. Gdje god nas netko pozove. Nekad je to Maksimir, Jarun, Bundek, nekad je to kod nekog doma. Nekad je to u uredu kao danas kod vas, na klupici ispred zgrade i ovisno o tome koliko imamo mjesta tome prilagodimo treninge", otkrila je fitness trenerica Adriana Stričević.

Vježbati se može i s djecom koja mogu poslužiti i kao uteg. Ona u takvoj zabavi strašnouživaju. U to se možete uvjeriti u našem prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo