svi su uz vatrene / Gotovina uputio poruku podrške Daliću i igračima: Pogledajte što im je rekao

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

'Vi to možete, vi to zaslužujete!'

15.7.2018.
16:05
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski general Ante Gotovina, jednako kao cijela nacija u iščekivanju je povijesnog susreta Hrvatske i Francuske na SP u Rusiji, piše Večernji list.

Izborniku Zlatku Daliću i našim nogometašima poslao je u nedjelju prijepodne ovakvu poruku: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi Zlatko, Poslije jutarnje mise imam potrebu uputiti Tebi, dečkima i stožeru koji o vama brine izraze zahvalnosti. U osjećaj ponosa i radosti ujedinili ste sve hrvatske ljude u domovini i diljem svijeta. Dragi prijatelji, vaš put do finala svijetu je veličanstven spektakl - demonstracija nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine - zajedništva, skromnosti u pobjedi i čvrstine karaktera. Ispisujete povijest svjetskog nogometa - uz Božju milost, malo sportske sreće, vjerujmo u pobjedu. Vi to možete, vi to zaslužujete ! 
Vaš, Ante Gotovina

Na tu poruku odgovorio je iz Moskve i izbornik Dalić koji se Gotovini zahvalio i kazao da "Mi igramo za nas, naše obitelji i za našu Hrvatsku!". Gotovina naravno navija za Hrvatsku, premda mu je Francuska druga domovina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo