GUŽVA U NAPADU BAYERNA / Gomez se pridružuje Oliću

Image

Bavarci bi Stuttgartu za njemačkog reprezentativca trebali platiti 30 milijuna eura, što bi bio rekord Bundeslige. Transfer je pri realizaciji.

26.5.2009.
13:31
VOYO logo

Premda su prije nekoliko mjeseci kupili napadača hrvatske reprezentacije i HSV-a Ivicu Olića, čelnici Bayerna dogovorili su i kupovinu napadača Stuttgarta, Maria Gomeza.  Prema pisanju njemačkog tiska Bayern će Stuttgartu platiti čak 30 milijuna eura odštete što je rekord Bundeslige.

"Radujem se što ću karijeru nastaviti u redovima jednog od najvećih svjetskih klubova," kazao je Gomez, te dodao: "Ne brine me konkurencija, imat ću više motiva za dokazivanje," kazao je njemački reprezentativac, dok je Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gomez je vrhunski napadač, vrijedan svakog eura. On po sezoni zabija oko 20 golova što je sjajan učinak." Gomez bi u Bayernu zarađivao četiri milijuna eura u svakoj od idućih pet sezona.

Ukoliko se ovaj transfer zaista realizira Gomez će postati peti napadač u svlačionici Bayerna. Prije njega je kupljen Olić, a od ranije u svlačionici su Luca Toni, Miroslav Klose i Thomas Mueller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo bavarskog velikana je zainteresirano i za usluge vratara Manuela Neunera, trenutačno jedinice Schalkea. Bavarski menadžer Uli Hoeness je potvrdio kako su klubovi već stupili u kontakt.

"Zanima nas samo jedan vratar, a to je Neuer. Već smo o tome obavijestili Schalke," kazao je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo