KRAJ IGRAČKE KARIJERE / Giovanni Rosso ide u menadžere

Image

Nogometašu Giovanniju Rossu istekao je ugovor s Hajdukom, a on je odlučio prekinuti igračku karijeru. Najavio je osnivanje menadžerske agencije.

10.6.2009.
13:39
VOYO logo

SPLIT - Giovanni Rosso (36), nakon što mu je po završetku ove sezone istekao ugovor s Hajdukom kojem je pristupio prošle godine, odlučio je završiti nogometnu karijeru, doznaje se iz klupskih izvora Hajduka.

Rosso je lokalnim medijima nedavno izjavio kako namjerava završiti nogometnu karijeru i posvetiti se menadžerskom poslu najavljujući osnivanje agencije za nogometaše. U nedavnom uzvratu finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Dinama na splitskom Poljudu, u izvođenju jedanaesteraca kojim se odlučivalo o pobjedniku Kupa, Rosso je promašio penal, a nakon toga je izjavio da ga je taj promašeni jedanaesterac "igrački uništio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj bogatoj nogometnoj karijeri, Rosso je 19 puta nastupao i za reprezentaciju Hrvatske. Najveći dio karijere, od 1996. do 2008., proveo je u Izraelu nastupajući za Maccabi Haifu, Maccabi Tel Aviv, Beitar Jeruzalem, Hapoel Haifu i Hapoel Be'er Shevu. Inače, Rosso odlično govori hebrejski, a dvaput je proglašavan i najboljim nogometašem Izraela.

Osim Hajduka, Rosso je igrao u još dva hrvatska prvoligaša - Zadru (1992.-1993.) i Zagrebu (1993.-1996.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo