Prevelik zalogaj za trenera / Gattuso smijenjen nakon samo šest utakmica

Image
Foto: focuscalcio.it

Gennaro Gattuso, koji je s talijanskom reprezentacijom 2006. osvojio naslov svjetskog prvaka, smijenjen je nakon samo šest utakmica s mjesta trenera talijanskog drugoligaša Palerma, objavio je u srijedu sicilijanski klub.

25.9.2013.
14:34
focuscalcio.it
VOYO logo

Gattuso (35) nije izdržao na klupi Palerma nakon trećeg poraza svoje momčadi u utorak od Barija (2-1) u šestom kolu prvenstva. Zamijenio ga je Giuseppe Iachini, bivši trener Sienne prošle sezone u Serie A.

"S velikim žaljenjem moram reći da sam smijenio Gattusa s mjesta trenera", kazao je predsjednik Palerma Maurizio Zamparini koji je poznat po čestom smjenjivanju trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodeći kako "poštuje Gattusa i njegovu predanost radu", Zamparini je ocijenio "da su možda njih dvojica uzeli preveliki zalogaj za Gattusovo prvo trenersko iskustvo".

Palermo, koji je prošle sezone ispao u drugu ligu nakon što je tijekom prvenstva promijenio pet trenera, treenutačno je 12. u Serie B sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim medijima ovo je 52. trener kojeg je Zamparini smijenio kao predsjednik i to u dva kluba - u Veneciji od 1988. do 2002. i u Palermu od 2002.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike