GARY LINEKER NE MOŽE DOĆI SEBI ZBOG ONOGA ŠTO NAVIJAČI PIŠU O KLOPPU: / 'Pa jeste li vi skroz poludjeli?'

Image

Legendarni Englez nije im mogao prijeći preko toga

14.2.2021.
16:14
VOYO logo

Nogometaši Leicestera preokretom su došli do pobjede 3-1 (0-0) nad Liverpoolom u prvoj utakmici 24. kola engleskog prvenstva odigranoj u subotu na stadionu King Power.

Liverpool je bio bolji u prvom poluvremenu, ali tu nadmoć nije uspio materijalizirati sve do 67. minute kad je Mohamed Salah postigao pogodak nakon sjajnog dodavanja Roberta Firmina. Gosti su držali tri boda u rukama do 79. minute da bi se njihove nade o prekidu gubitničkog niza rasplinule u šest minuta u kojima je Kloppova momčad primila tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 79. minuti je izjednačio Maddison, nakon što je pogodak prvo poništen pa ipak priznat nakon dodatne provjere VAR-a. Dvije minute poslije, na 20 metara od gola, sudarili su se Liverpoolov vratar Alisson Becker i novopridošli turski stoper Kabak u pokušaju da izbiju loptu koju je mirno pokupio Jamie Vardy i poslao u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Leicestera zapečatio je Barnes koji je pobjegao Kabaku i s lijeve strane ušao u kazneni prostor te svladao nemoćnog Alissona.

Po prvi put otkako je na klupi Liverpoola Jurgen Klopp je izgubio tri prvenstvene utakmice u nizu. Unatoč tomu što je Redsima donio Ligu prvaka i prvi naslov prvaka nakon 30 godina nekim navijačima palo je na pamet tražiti da ga klub smijeni. Burno je na te zahtjeve reagirao Gary Lineker te je oglaiso preko Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jeste li skroz poludjeli?", kratko ih je upitao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo