OBRAČUN LAZIJA I ROME /

Festival golova i crvenih kartona u derbiju 'Vječnog grada'

Image
Foto: AP

Do velike pobjede stigla je i Fiorentina protiv Milana (3:1). Golove za 'viole' kojima je to bila četvrta uzastopna pobjeda postigli su Alberto Aquilani (10), Borja Valero (38) i Mounir El Hamdaoui (87), dok je strijelac za Milan bio Giampaolo Pazzini (59).

11.11.2012.
17:20
AP
VOYO logo

RIM - U jednom od najvećih gradskih derbija na svijetu Lazio je na Olimpicu pobijedio Romu 3:2, Milan je na San Siru upisao poraz od Fiorentine 1:3, dok je Napoli pobijedio Genou 4:2 premda je dva puta gubio.

Vodeći gol u 'Derby della Capitale' postigli su gosti. Roma je povela u 11. minuti pogotkom Lamele koji je zatresao suparničku mrežu šestu utakmicu uzastopce. No, 'nebesko-plavi' su u završnici prvog dijela okrenuli rezultat, a strijelci su bili Candreva (35) i Klose (43). Ključni trenutak utakmice dogodio se u sudačkoj nadoknadi nakon što je DanieleDeRossi ošamario StefanaMaurija i dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju drugog dijela StefanoMauri je iskoristio veliku pogrešku stopera IvanPiris i doveo domaćina do dva gola prednosti. U 85. minuti pocrvenio je Mauri što je bio već 14. crveni karton u posljednjih devet međusobnih ogleda Rome i Lazija. Minutu kasnije MiralemPjanić je smanjio na 2:3, no više od toga nije išlo.

Do velike pobjede stigla je i Fiorentina protiv Milana (3:1). Golove za 'viole' kojima je to bila četvrta uzastopna pobjeda postigli su AlbertoAquilani (10), BorjaValero (38) i MounirElHamdaoui (87), dok je strijelac za Milan bio GiampaoloPazzini (59). AlexandrePato je u 35. minuti promašio kazneni udarac za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je u Genoi gubio 0:1 i 1:2, no okrenuo je rezultat izborivši pobjedu 4:2. Strijelci za goste bili su GiandomenicoMesto (54), EdinsonCavani (79), Marek Hamsik (90) i LorenzoInsigne (90+4), a za Genou Ciro Immobile (23) i AndreaBertolacci (56).

Na ljestvici vidi Juventus (31) ispred Intera (27) i Napolia (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo