VELIKA OČEKIVANJA / Ferrari predstavio novi bolid

Image

Ferrari je prva ekipa, koja je predstavila svoj bolid za novu sezonu. Na službenom predstavljanju bolida F150 u Maranellu bili su vozači Fernando Alonso i Felipe Massa te prvi čovjek Ferrarija Luca di Montezemolo.

28.1.2011.
15:30
VOYO logo

MARANELLO - Zagriženi fanovi Ferrarija jedva su dočekali predstavljanje novog bolida kojim Ferrari planira osvojiti prvenstvo u novoj sezoni Formule 1. Bolid F150 u Maranellu predstavili su vozači Fernando Alonso i Felipe Massa te prvi čovjek Ferrarija Luca di Montezemolo.

Bolid nosi naziv F150 jer se ove godine obilježava 150. obljetnica ujedinjenja Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pratio sam razvoj nastajanja F150 i s nestrpljenjem očekujem start nove sezone. Prošla i nije bila posebno dobra za mene i zato se u novoj nadam boljim rezultatima. I uvjeren sam da će oni doći." izjavio je Massa.

I Fernando Alonso imaj velika očekivanja i jedva čeka borbu za novi naslov .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Silno sam motiviran i izrazito uzbuđen. Prošla je sezona bila nevjerojatna, u njoj sam otkrio divnu momčad, a sljedeća će biti od iznimne važnosti. Vozači će se morati priviknuti na novi stil, kao što je novo predstavljanje KERS-a", kazao je Fernando Alonso, dvostruki svjetski prvak.

U prvenstvu konstruktora Ferrari je u prošloj sezoni zauzeo tek treće mjesto, a ovim se bolidom planiraju vratiti na tron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo