KAD ON TO KAŽE / Klinsmann brzinski secirao Vatrene i nakon svega poentirao: 'Pitanje je koliko su gladni'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je loše otvorila Euro i pokazala da ima problema s napadom

18.6.2021.
18:12
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija lope je otvorila Euro 2020. Engleska je slavila s 1:0 i gurnula vatrene u tešku situaciju tako da nemaju pravo na kiks protiv češke. A uoči tog susreta igru Hrvatske analizirale su engleske legende.

Image
PRVI KADROVI S HAMPDEN PARKA /

Navijači stigli na tribine, Vatreni će imati minimalnu podršku protiv Češke

"Potreban im je golgeter. Nema više Mandžukića, Petković je na klupi", kazao je Gary Lineker, a nastavio je Jurgen Klinsmann

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igraju bez prave devetke. Kramarić iza sebe ima fantastičnu sezonu. Zabio je 20 pogodaka, ali igrat će iza Rebića. Perišić je imao dobru sezonu, ali ova Hrvatska živi od unutarnje energije. Prije tri godine u Rusiji smo vidjeli da su beskrajno trčali i pomagali jedan drugom, a to nismo vidjeli protiv Engleske. Pitanje je koliko su gladni", poručio je Klinsmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što u slučaju poraza i remija?

Valja spomenuti tri moguća scenarija za Hrvatsku, dakle, što će se dogoditi ako Vatreni pobijede, a što ako remiziraju ili izgube.

U slučaju pobjede protiv Češke Hrvatska je sigurna za osminu finala, ali već kod remija mogli bi nastati problemi. Češka u slučaju remija ima četiri boda i gotovo je sigurno druga, a Hrvatska onda ima imperativ slaviti protiv Škota u zadnjem kolu kako bi osigurala prolazak. Svaki drugi scenarij protiv Škota u zadnjem kolu, ako Hrvatska remizira s Česima, bio bi poguban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju poraza Hrvatska bi imala matematičke šanse proći dalje kao jedna od najbolje četiri trećeplasirane momčadi na Euru, ali bi joj za to trebala vrlo uvjerljiva pobjeda protiv Škota u Glasgowu na njihovu terenu. No, o porazu ne želimo niti razmišljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo