KAMERUNAC SAM NA VRHU / Eto'o prestigao Messija i Ronalda

Image
Foto: PIXSELL

Napadač Intera Samuel Eto'o postat će najplaćeniji nogometaš svijeta nakon što potpiše ugovor s ruskim klubom Anži Mahačkala.

21.8.2011.
15:41
PIXSELL
VOYO logo

Claudio Vigorelli, agent kamerunskog nogometaša milanskog Intera Samuela Eto'a, potvrdio je u razgovoru za L'Equipe da će njegov klijent karijeru nastaviti u Anži Mahačkali.

Ako sve prođe u redu na liječničkom pregledu, službeni potpis za Anži uslijedit će u sljedeća dva dana, rekao je Vigorelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji navode da su Inter i Anži postigli dogovor oko visine odštete i da će ona na kraju iznositi 27 milijuna eura, kao i da je Eto'o dogovorio osobne uvjete s ruskim klubom, te bi po svakoj od tri godine ugovora trebao zarađivati 20 milijuna eura.

Time će postati najplaćeniji nogometaš današnjice, ispred Cristiana Ronalda (12 milijuna eura godišnje) i Lionela Messija (10.5 milijuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju španjolskog dnevnika Sporta, vlasnik Anžija milijarder Sulejman Kerimov neće stati na dovođenju Eto'a i želja mu je u klub dovesti i desnog beka Barcelona Danija Alvesa za kojeg je spreman ponuditi između 35 i 40 milijuna eura kao i 15 milijuna eura godišnje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo