OGLAS

ENGLEZI SENZACIONALNO TVRDE: / 'Davor Šuker mogao bi postati predsjednik Uefe'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
12.5.2016.
17:04
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Sljedećeg tjedna u švicarskom Baselu Michel Platini okončat će svoju eru na čelu Uefe.

Iako još uvijek ne postoje službeni kandidati za njegova nasljednika britanski Daily Mail donio je popis od potencijalnih šest, a na njemu se nalazi i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza DavorŠuker.

Osim Šukera među kandidate uvrstili su Španjolca Angela Mariju Villara, Nizozemca Michaela van Praaga i Grka Theodora Theodoridisa, kao i legendarnog Poljaka ZbigniewaBonieka te Crnogorca DejanaSavičevića. Hoće li ove kandidature biti i službene znat će se tek kad Platini službeno napusti svoju funkciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odstupio nakon odluke CAS-a

Sportski arbitražni sud (CAS) objavio je, inače, u ponedjeljak da je smanjio suspenziju na sve aktivnosti povezane s nogometom sa šest na četiri godine predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju dodavši kako smatra da je prvotna olduka FIFA-e bila prestroga, a Platini je podnio ostavku na mjesto predsjednika Europske nogometne federacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je ranije objavio kada je podnio žalbu na suspenziju koju mu je dodijelila FIFA da će podnijeti ostavku na funkciju predsjednika UEFA-e ako mu žalba na uspije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo