KAPETAN SRNA POSLAO PORUKU SVIMA: / 'Došli smo ovdje po veliki rezultat, a ne biti prolaznici'

Image

Srna je poslije Španjolske poručio kako su igrači svjesni velike prilike koja im se pruža.

22.6.2016.
9:43
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije DarijoSrna opet je odigrao fantastičnu utakmicu. Niti smrt njegova oca za vrijeme prve utakmice s Turskom nije utjecala na njegove predstave u dresu Hrvatske, štoviše ova tragedija ga je dodatno motivirala pogotovo jer je posljednja želja njegova oca bila da odigra Euro do kraja. To Srna namjerava napraviti i to u velikom stilu.

"Ovo je veliki dan za hrvatski nogomet. Nismo ovdje došli biti prolaznici već napraviti veliki rezultat. Imao kvalitetu. Svjesni smo velike šanse koju imamo", poručio je kapetan, koji je nakon utakmice otrčao do tribine poljubiti svoju suprugu Mirelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Utakmicu je prokomentirao i Ivan Perišić.

"Ne znam kako opisati ovu večer. Svaka čast svim igračima, svim navijačima. Napravili smo vrlo dobar posao u skupini, no ovo je tek početak. Ispadnemo li u sljedećoj utakmici, nismo ništa napravili. Moramo biti do kraja koncentrirani na ono što nas čeka u sljedećoj utakmici i boriti se kao što smo se borili u tri dosadašnje utakmice. Samo tako možemo nešto napraviti, poboljšati najbolji hrvatski rezultat u povijesti", ispričao je Perišić poslije susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvoren put do finala

Vatreni će u osmini finala igrati protiv jedne od trećeplasiranih ekipe iz skupina B, E i F, a svog protivnika doznat će u srijedu kada dvobojima trećeg kola u skupinama E i F završi grupna faza natjecanja. Poznato je tek da će se utakmica igrati 25. lipnja u Lensu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B treće mjesto je osvojila Slovačka, u skupini E treće mjesto će zauzeti Belgija, Švedska ili Irska, dok u skupini F treću poziciju mogu osvojiti sve četiri ekipe - Mađarska, Austrija, Island i Portugal.

Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET

Ukoliko pobijedi u osmini finala, odabranike izbornika Čačića u četvrtfinalu u Marseilleu čeka pobjednik susreta između Švicarske i Poljske. Međutim, gotovo nevjerojatno zvuči podatak da bi hrvatska reprezentacija sve do finala izbjegla velikane Njemačku, Italiju, Španjolsku, Francusku i Englesku koje se nalaze u donjem dijelu ždrijeba i međusobno će se boriti za mjesto u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo