ČEKA GA BURNO LJETO / Ekskluzivno: Sammir za RTL obećao nemoguće?

Smirio sam se i vrijeme je za nove uspjehe! Poručio je to zločesti dečko Dinamove svlačionice, Brazilac Sammir samo za RTL Danas.

12.4.2012.
19:20
VOYO logo

Smirio se, čini se, malo Sammir, jer u posljednje tri utakmice nosi Modre. Tri pogotka i asistencija, dovoljno za sedmi uzastopni naslov.

Nije izgledalo tako bajno veći dio sezone jer je zbog ozljede forma na terenu je padala, ona u noćnim klubovima rasla, u svibnju je čak prespavao i u pritvoru. Nastavio je slično i u novoj sezoni, ali sada je obećao smiriti se, a stigao je i sinčić Noah.

Volio bi gazda da se smirio prije, jer Filho mu više ne vrijedi silne milijune. Od početka sezone vrijednost mu je s osam i pol milijuna eura pala na nešto iznad pet. Pao je i interes klubova, a nakon šest modrih godina volio bi i otići.

Izazov je, naravno, nastup u kockastom dresu. Jer EURO je pred vratima, trener Čačić Sammira gura izborniku, a on sam...

"I o tome jako puno razmišljam. Znam da su šanse, ajmo reći male, ali ja vjerujem u to, za to se pripremam i nadam se pozivu."

Novi Sammir sa starim ciljem. Lovit će EURO, Ligu prvaka, možda i transfer. Čeka ga burno ljeto.

Cijeli intervju s igračem Dinama pogledajte u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo