ODMOTAVA SE KLUPKO / Eduardu htio ukrasti 8,7 mil. kuna

Sudskim vještačenjem navodno je utvrđeno da je Miljenko Radivojević, tetak supruge hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve, krivotvorio njegov potpis na ugovoru o poslovnoj suradnji.

29.5.2009.
7:35
VOYO logo

Napadač Arsenala i hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva čini se neće morati tetku svoje supruge Miljenku Radivojeviću isplatiti 8,7 milijuna kuna odštete s kamatama.

Naime, grafološko vještačenje je pokazalo je da je Duduov potpis na spornom ugovoru o poslovnoj suradnji od 15. listopada 2003. - krivotvorina, doznaje Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radivojević je, naime, na temelju toga ugovora tužio Eduarda tražeći da mu kao njegovom savjetniku isplati 10 posto provizije od transfera u Arsenal.

Sudska vještakinja Andrea Ledi, međutim, u nalazu je ustvrdila "da je potpis Edurada da Silve nastao ispisivanjem na fotokopirnom uređaju ili laserskom pisaču koji rabi suhi (praškasti) toner".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Silva nije sporio da je u Dinamu s Radivojevićem potpisao jedino sporazum o poslovnoj suradnji 5. rujna 2003., ali ga je raskinuo 29. rujna 2003. jer je bio nezadovoljan radom Radivojevića, koji mu je, tvrdio je, samo jednom kupio tenisice iako se obvezao da će u njegovo ime pregovarati o njegovoj godišnjoj plaći, premijama i transferu, reklamnim sponzorstvima, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo