ODLIČAN NA TRENINZIMA /

Eduardo impresionirao Wengera

Image

Hrvatski napadač Arsenala je nakon devet mjeseci pauze upisao tek 45 minuta igre i to znači da zasad još nije spreman za nastup u Premier ligi, smtra menadžer "topnika".

9.1.2009.
15:25
VOYO logo

Zalaganjem na treninzima hrvatski reprezentativac u redovima Arsenala Eduardo da Silva sve je bliže mjestu među prvih jedanest u momčadi menadžera Arsena Wengera. Najvećim nedostatkom Eduarda francuski strateg smatra manjak natjecateljske forme.

"Eduardo je sada zdrav i spreman za igru. Naravno da mu fali natjecateljskih utakmica, ali ne mogu ga još staviti u igru u premierligaškoj utakmici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon devet mjeseci neigranja zbog ozljede Eduardo je upisao tek 45 minuta igranja u utakmici rezervi Arsenala i Portsmoutha što je, smtra Wenger, nedovoljno za napore koje iziskuje zahtjevna Premierliga.

"Sada ćemo vidjeti kako će se situacija razvijati. Svi su tako nestrpljivi s njim. Znate da je igraču koji je tako dugo izbivao s travnjaka najteže biti dovoljno strpljiv da bi dočekao povratak u natjecateljsku formu. Takvi igrači misle da su spremni za igru, ali zapravo realno još nisu spremni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ipak priznat će jedno: "impresionirao me na treninzima ovoga tjedna", priznao je Wenger ali i poručio da neće požurivati povratak Dudua na travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo