BOLJI I MODERNIJI / Dusterova avantura po velebitskim cestama!

Image
Foto: PR fotografije

Osvježeni izgled Dustera nije samo jedina osobina koja odlikuje novog rumunjskog terenca koji je svaki zadatak na Velebitu odradio bez problema.

5.12.2013.
10:26
PR fotografije
VOYO logo

Prošlotjedno dvodnevno druženje uz novu Daciu Duster u PP Velebit ponudilo nam je mnoštvo zadovoljstva i više no što smo mogli očekivati. Privlačan dizajn, veća funkcionalnost i nova unutrašnjost za istu cijenu, glavni su aduti novog popularnog modela iz Dacijine „radione“.

Image
Foto: PR fotografije

Prekrasnu avanturu po velebitskim cestama dodatno su upotpunili svojim prisustvom pripadnici HGSS koji su svojim pričama i pokazanim vježbama oduševili sve prisutne. No glavna zvijezda ipak je bio popularni terenac koji će se od sada odlikovati vidljivim vanjskim promjenama, prije svega promijenjena kromirana prednja maska sa svjetlosnim sklopovima, novi naplatci u ponudi, te uzdužni krovni nosači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Iznutra je najviše izmjena, pogotovo kad govorimo o novoj prednjoj armaturi i znatno boljim sjedalima. Od novotarija u opremi možemo spomenuti uvijek dobro došle parking senzore, tempomat, a tu je već poznati odlični multimedijski Media Nav sustav. S pogonom na sva četiri kotača pokazala se odličnim rješenjem za svaki teren, bilo na zavojitoj ili makadamskoj cesti.

Image
Foto: PR fotografije

Zvučnoj izolaciji dajemo poseban plus, te je vidljiv veliki pomak u odnosu na prethodne modele rumunjske marke. Pogonski dio zastupat će četiri motora, dva dizelska dci 90 i 110 (odsad oba sa šest stupnjeva prijenosa), dok će benzinski dio biti zastupljen 1.6 16 v motorima snage 105 ks, tj. 1.2 TCe-om od 125 ks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Novi Duster već možete vidjeti u salonima, a njegova prodaja je počela prošli tjedan po cijeni od 89.900 kn naviše za benzinske modele, odnsno od 113.000 kn za verziju s turbodizelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo