HOĆE LI LEVY PRISTATI? / Drogba i gotovina za Luku Modrića

Image

Izgleda kako bi sapunica oko Modrićevog odlaska u Chelsea konačno mogla biti pri kraju. Naime, nakon što je Redknapp izjavio kako želi dvojicu napadača, Chelsea je za Luku ponudio Drogbu i 10 milijuna funti.

18.7.2011.
17:48
VOYO logo

Engleski mediji u ponedjeljak su objavili kako bi najbolji "playmaker" Premier lige Luka Modrić ipak mogao dobiti dozvolu za odlazak u Chelsea. Daily Star navodi kako je Tottenham spreman prodati Modrića Chelseaju, a zauzvrat traže napadača Didiera Drogbu i 10 milijuna funti.

Ova informacija može se povezati sa prošlotjednom izjavom trenera Spursa Harryja Redknappa, koji je kazao kako mu je cilj dovesti dvojicu napadača, jer je nezadovoljan učinkom Jermaina Defoea, Petera Croucha, Romana Pavljučenka i Robbieja Keanea. Tottenham je tako već počeo pregovore sa AS Romom o transferu crnogorskog napadača Mirka Vučinića, za kojeg nude 17 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac već je tjednima jedna od glavnih priča kad su u pitanju nogometni transferi u Engleskoj. Predsjednik Tottenhama Daniel Levy zasad je čvrst u stavu da Modrić ostaje u Spursima, te je već odbio dvije ponude Chelseaja. Prva je iznosila 22 milijuna, a druga 27 milijuna funti.

Modrić, koji je trenutno sa Tottenhamom na turneji po Južnoj Africi, ustraje u tome da želi ići u klub s kojim će moći osvajati trofeje, te je prošlog tjedna i službeno predao zahtjev za transferom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo