ODLUKA PADA U BARCELONI / Drama u Španjolskoj: Atletico propustio meč-loptu!

Image
Foto: AP

Barcelona i Atletico u međusobnom će okršaju na Camp Nou u posljednjem kolu odlučivati o naslovu, Barceloni je potrebna pobjeda, a Atleticu je dovoljan i bod.

12.5.2014.
7:05
AP
VOYO logo

MADRID - Niti jedan od tri prvoplasirana sastava španjolskog nogometnog prvenstva nije uspio ostvariti pobjedu u 37. kolu, Atletico je na svom terenu odigrao 1-1 (0-0) protiv Malage, Barcelona je remizirala 0-0 na gostovanju kod Elchea, dok je madridski Real izgubio sa 0-2 (0-1) kod Celte u Vigu.

Time je Real ispao iz utrke za naslov, dok će Barcelona i Atletico u međusobnom okršaju na Camp Nou u posljednjem kolu odlučivati o naslovu, Barceloni je potrebna pobjeda, a Atleticu je dovoljan i bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico sada ima 89 bodova, Barcelona 86, a Real 84.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Vicente Calderonu poveli su gosti iz Malage preko Samua (65), a poravnao je Alderweireld (74). Domaćini ipak do kraja susreta nisu uspjeli postići pogodak kojim bi osvojili naslov već u nedjelju.

Koban po ambicije Reala u Vigu bio je dvostruki strijelac Charles (43, 63). LukaModrić igrao je svih 90 minuta za "kraljevski" klub koji je u posljednja tri kola prvenstva osvojio samo dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IvanRakitić nije konkurirao za nastup u dresu Seville, koja je tri dana prije nastupa u finalu Europske lige izgubila na gostovanju kod Getafea sa 0-1 (0-0) golom Escudera (70). Jorge Sammir igrao je za Getafe, koji je ovom pobjedom skočio na 16. mjesto sa 39 bodova, od 65. minute. Sevilla je ostala peta sa 60 bodova, devet manje od četvrtog Athletica, a jednim više od šestog Real Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo