'Bahato smo izbačeni! Dvjesto djece je na ulici!'

'Bahato i protuzakonito izbačeni smo iz Dvorane III Doma sportova. O nama kao da odlučuju ulica i nasilnici.

21.12.2012.
9:54
VOYO logo

ZŠS je donio novi proračun za 2013. godinu, ali dodjelu novca zasjenio je nastavak rasprave oko izbacivana stolnotenisača iz Dvorane III Doma sportova.

Popularna 'trojka' je obnovljena za rukomet i košarku, a stolnotenisači više nemaju gdje trenirati. ZŠS je osigurao 150.000 kuna za potrebe stolnotenisača i trenutačno se traži odgovarajući prostor. Šurbeku je na teške riječi uzvratio 'rukometaš' Tomislav Grahovac: "Zaboljele su me riječi 'ulica' i 'nasilnici'. Šurbek bi morao paziti što govori. Rukomet okuplja puno više djece, a i najtrofejniji je zagrebački sport."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok oci gradskog sporta traže gdje će udomiti stolnotenisače, Dinamu su bez problema dodijelili najveći dio kolača, čak 11,2 milijuna kuna. Rukometašima CO Zagreba pripast će 6,2 milijuna, Ciboni 4,2 milijuna, vaterpolistima Mladosti okrugla tri milijuna...

Ukupni proračun je 142,6 milijuna kuna (500.000 kuna manji od ovogodišnjeg), ali na cijelu priču treba dodati i izdvajanja za dvorane i tako se, prema pisanju Večernjeg lista, svota penje na čak 310 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo