ĐOKOVIĆEV POST POSVAĐAO HRVATE I SRBE: / Nole ni kriv ni dužan otvorio vječnu debatu između dva naroda

Image
Foto: Profimedia

Nakon ispadanja s US Opena iskoristio je priliku za turističke obilaske

4.9.2019.
8:30
Profimedia
VOYO logo

Po mnogima najveći znanstvenik 20. stoljeća NikolaTesla i dan danas izaziva prijepore između Hrvatska i Srbije. Pitanje čiji je Nikola Tesla i ove srijede našlo se na središtu burne rasprave na društvenim mrežama nakon što je najbolji svjetski tenisač NikolaĐoković objavio na Instargamu da je posjetio Znanstveni centar Nikola Tesla na Long Islandu.

Posveta znanstveniku

"Obišao sam Znanstveni centar Nikola Tesla na Long Islandu u Americi. Zahvaljujem se dragim ljudima iz organizacije koji su me toplo dočekali i dozvolili mi da se bolje upoznam s centrom. Bilo je nestvarno hodati zemljom na kojoj je Tesla stvorio neke od najznačajnijih izuma koji su danas integralni dio modernog sveta. Nikola Tesla je bio multidimenzionalni čovjek koji je toliko uradio za ovaj svijet da će proći još mnogo godina prije nego što to u potpunosti shvatimo. Hvala ti veliki Tesla. Živjela još dugo tvoje ostavština i tvoj vječni duh koji nas vodi i čuva“, poručio je Đoković nakon čeka je uslijedila vječna rasprava na temu kome on pripada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbija i Hrvatska su tako male zemlje, a tako prenapučene mržnjom jedna prema drugoj", možda je i najbolji komentar na cijelu ovu debatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo