ĐOKOVIĆ BIRANIM RIJEČIMA GOVORIO O IZUMITELJU ROĐENOM U HRVATSKOJ: / 'Njemu se posebno divim'

Image
Foto: Profimedia

Naklonio se jednom od najvećih umova 20. stoljeća

23.4.2020.
8:15
Profimedia
VOYO logo

Najbolji svjetski tenisač NovakĐoković putem Instagram livea razgovarao je sa svojim dugogodišnjim prijateljem ChervinomJafariehom. Bilo je niz zanimljivih tema kojima su se posvetili, a ovim putem Đoković je još jednom otkrio kojoj se osobi najviše divi.

“Jedna od osoba kojoj se divim je NikolaTesla. On je razumio važnost uma, vraćanje samom sebi te znao je pronaći način kako biti u savršenoj harmoniji. To je njemu pomoglo prilikom izuma, ideja. Mi samo prolongiramo neizbježno, moramo se suočiti s najvećom potragom u životu. Moramo biti najbolja moguća verzija sebe”, poručio je Đoković. Dodao je i kako a je tenis puno toga naučio u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: afp
Image
Foto: afp

"Za mene je teniski teren arena gdje sve izlazi na vidjelo. Izaziva me tisuću stvari i puno moram raditi kako bih došao do svoje idealne verzije. To me motivira i pokreće. Tenis je odlična platforma za mene da napredujem", dodao je Novak.

Kao što je poznato, Tesla je rođen 10. srpnja 1856. u selu Smiljani nedaleko od Gospića, a preminuo je 7. siječnja 1943. u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo