AUSTRALIAN OPEN / Dobar ždrijeb za Čilića i Ljubičića, Karloviću Štepanek

Image

Marin Čilić u prvom kolu ima za protivnika francuskog veterana Fabricea Santoroa, Ivo Karlović je izvukao Čeha Radeka Štepaneka, a Ivan Ljubičić prolaz će tražiti protiv 16-godišnjeg Australca Jasona Kublera.

15.1.2010.
10:35
VOYO logo

Određeni su parovi prvog kola Australian Opena, prvog teniskog Grand Slam turnira u sezoni. Na turniru koji počinje ovu nedjelju, nastupit će najbolji hrvatski tenisači.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić postavljen je za 14. nositelja, a protivnik u prvom kolu biti će mu 37-godišnji teniski veteran Francuz Fabrice Santoro. Santorou je to 70. Grand Slam turnir u karijeri, a protiv Čilića još nikad nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović prolaz u drugo kolo morat će izboriti preko Čeha Radeka Štepaneka, s kojim nema lijepe uspomene. U tri dosadašnja susreta „Div sa Šalate“ nijednom nije uspio pobijediti Štepaneka.

Ivan Ljubičić u prvom kolu očekuje mladog Jasona Kublera. 16-godišnji australski tenisač, treći je junior svijeta, a dosad je igrao samo juniorske turnire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni dio turnira mogu još izboriti dva hrvatska tenisača, Ivan Dodig i Antonijo Vejić, ako prođu 3. kolo kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo