najavio susret davis cupa / Đoković: 'Ćorić je sjajan, podsjeća me na mene u mladim danima'

Image
Foto: AP

"Podsjeća me na mene u mlađim danima i čeka ga blistava budućnost ukoliko nastavi s dobrim radom", rekao je prvi tenisač svijeta o Borni Ćoriću.

24.2.2015.
9:18
AP
VOYO logo

Prvi reket svijeta i član srpske teniske reprezentacije Novak Đoković najavio je okršaj protiv Hrvatske u prvom kolu Davis Cupa, posebno pohvalivši mladog Bornu Ćorića.

Dvoboj između Hrvatske i Srbije ugrat će se od 6. do 8. ožujka, a Srbija će tom prilikom, kako sada stvari stoje, Hrvatsku dočekati gotovu u najjačem sastavu.

Jedini tko nedostaje je Janko Tipsarević, no ostatak ekipe je na okupu.

"Viktor Troicki se vraća u sastav, Nenad Zimonjić je s nama kao najmudriji član, tu je Filip Krajinović. Imamo snažnu ekipu. Vjerujemo i nadamo se pobjedi", rekao je Đoković.

Komentirao je Đoković nakon toga i reprezentaciju Hrvatske, istaknuvši posebno mladost i kvalitetu trenutno najperspektivnijeg hrvatskog reketa, Borne Ćorića.

"Hrvatska ima izuzetno mladu i perspektivnu reprezentaciju. Čilić i Karlović neće igrati, ne znam za Dodiga. Tu je Borna Ćorić kojeg dobro poznajem, trenirali smo zajedno nekoliko puta. Podsjeća me na mene u mlađim danima i čeka ga blistava budućnost ukoliko nastavi s dobrim radom. Na papiru smo možda favoriti, ali zato nema podcjenjivanja", poručio je Novak u TV emisiji 'SVedok'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo