Bolesne prijetnje

DISCIPLINSKOM SUCU 1. HNL PRIJETE SMRĆU: ‘Nećete vjerovati kakve mi riječi upućuju’

Nakon odluke o kazni Hajduku, Disciplinski sudac 1. HNL Saša Pavličić-Bekić počeo je dobivati razne prijetnje od navijača splitskog kluba.

Podsjetimo, Hajduk je kažnjen s 30.000 kuna i zatvorenom sjevernom tribinom na jednoj utakmici zbog upaljenih baklji i pozivanja na nasilje. Hajduk je odustao od žalbe, tu će kaznu “odraditi” protiv Intera, kako bi na derbiju s Dinamo ponovno bio otvoren cijeli poljudski stadion.

PRAZAN SJEVER PROTIV DINAMA?! Hajdukova kazna bi mogla biti puno gora nego što se mislilo!

SPLIĆANIMA SE OSTVARILA NOĆNA MORA: Hajduk drakonski kažnjen zbog baklji i vrijeđanja Mamića

‘Dođi u Stobreč na ručak’

Ugledni odvjetnik na svom je Facebook profilu objavio što su mu poručili neki Hajdukovi navijači.

“Ljudska glupost nema granica. Danas cijeli dan i moja kćer i ja dobivamo prijetnje od navijača Hajduka. Nećete vjerovati kakve riječi upućuju: ubit ćemo te, čeka te čakija, dođi u Stobreč na ručak, smrade… evo u privitku jedan od takvih. A kako su došli do mog broja mobitela? Pa jednostavno, na portalu Hajduka Nogometplus objavili moje brojeve… Stvarno mi nije jasno da moja odluka kojom ne vrijeđam nikoga, već štitim da se nikome ne može vikati da ga čeka čakija, izazvia ovakve prijetnje i izljeve mržnje…”, napisao je Pavličić-Bekić.

Pavličić-Bekić na dužnost disciplinskog suca 1. i 2. HNL došao je u siječnju ove godine, umjesto Krešimira Vlajčevića. Svi klubovi tad su podržali njegov izbor.

Nakon izrečene kazne, jučer se Hajduk oglasio priopćenjem u kojem ističe da “HNS sustavno vodi politiku koja dovodi do praznih nogometnih stadiona.”

 

Povratak na Net.hr