LOKOSI PALI U MAKSIMIRU /

Dinamova 'trica' u derbiju za povratak na vrh

Dinamo je pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici s tri boda više od Hajduka, koji ima utakmicu manje, dok je Lokomotiva izgubila i deseti međusobni dvoboj protiv Dinama.

2.11.2013.
17:02
VOYO logo

U derbi utakmici 15. kola MAXtv Prve lige u Zagrebu su nogometaši Dinama kao gosti pobijedili Lokomotivu s 3:0.

Dinamo je pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici s tri boda više od Hajduka, koji ima utakmicu manje, dok je Lokomotiva izgubila i 11. međusobni dvoboj protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je pred 1.000 gledatelja lomio "Lokose" sve do 37. minute kada je Brozović iz sumjivog jedanaesterca doveo goste u vodstvo.

Prednost je povećao Antolić u 69., dok je konačan rezultat dvije minute prije kraja postavio AnteRukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam presretan s utakmicom. Rezultat je bio bolji od igre. Posebno u prvom dijelu. Radili smo sve ono što se nismo dogovorili u svlačionici. Dinamo trenutno ima dva lica - ono kada igrači rade što hoće i ono kada rade ono što od njih zahtijevamo. Na tome trebamo raditi i moramo mijenjati njihove navike", rekao je nakon derbija ZoranMamić.

Lokomotiva je u subotu prvi put završila utakmicu ove sezone bez postignutog pogotka.

"Utakmica je bila pod našom kontrolom sve do jedanaesterca. Čak smo i nastavak bolje otvorili, no onda smo počeli raditi greške kao plod dekoncentracije. Dinamo je tada bio bliže golu pa ga je Antolić i zabio", kaže trener Lokomotive TomislavIvković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo