IGRA S VELIKIM DEČKIMA / Dinamov wunderkind ovaj će dan zauvijek pamtiti

Image
Foto: PIXSELL

Jedan od najvećih talenata europskog nogometa već je godinama na meti ponajboljih klubova, a čini se kako na debi u seniorskoj konkurenciji neće još dugo čekati.

21.9.2012.
9:06
PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak je trening s prvom momčadi Dinama, prvi put, odradio 16-godišnji AlenHalilović. Jedan od najvećih talenata europskog nogometa već je godinama na meti ponajboljih klubova, a čini se kako na debi u seniorskoj konkurenciji neće još dugo čekati.

"Što reći? Naravno da je ovo velika čast i golemi, najveći mogući poticaj za dalje. Sama činjenica što sam ušao u svlačionicu prve momčadi, sjeo se na mjesto i odradio trening s igračima prve momčadi za mene je ostavarenje sna. Kao što sam rekao, ovo je poticaj za dalje i vjerujem da ću svojim radom i trudom opravdati ukazano povjerenje", rekao je vidno uzbuđeni Halilović za internetsku stranicu Dinama.

I trener AnteČačić imao je samo riječi hvale za talentiranog mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno se radi o velikom talentu, biseru iz naše nogometne škole kojeg smo već odavno prepoznali i odlučili sada priključiti prvoj momčadi. Cilj je kroz rad i treninge s prvom momčadi dovesti ga na najviši nivo, a što se tiče nastupa, igrat će za juniore, no siguran sam da nećemo još dugo čekati na njegov debi za seniorsku ekipu", uvjerava Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo