POGODAK VRIJEDAN BODA / Dinamo u zadnjim sekundama izbjegao blamažu!

Image
Foto: PIXSELL

Bio je to prvi bod 'modrih' nakon 11 uzastopnih poraza u LP čime je Dinamo izbjegao ponavljanje neslavnog rekorda Anderlechta od 12 uzastopnih poraza u elitnom natjecanju Starog kontinenta.

4.12.2012.
22:59
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - U susretu posljednjeg, šestog kola A skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je pred gotovo praznim tribinama stadiona Maksimir odigrao 1:1 protiv kijevskog imenjaka osvojivši prvi bod u skupini.

Gosti su poveli golom Jarmolenka u posljednjim trenucima prvog poluvremena, a izjednačio je Krstanović iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi drugog dijela. Utakmica je zbog snježne mećava prekinuta u desetoj minuti dvoboja kako bi se ponovo iscrtale linije, a pauza je trajala skoro 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to prvi bod 'modrih' nakon 11 uzastopnih poraza u LP čime je Dinamo izbjegao ponavljanje neslavnog rekorda Anderlechta od 12 uzastopnih poraza u elitnom natjecanju Starog kontinenta. Dinamu je prijetila opasnost da postane i treća momčad u Ligi prvaka koja u skupini nije zabila gol nakon Maccabija iz Haife i Deportiva. Momčadi iz La Corune to je uspjelo u sezoni 2004-05., a Maccabiju u sezoni 2009-10.

U drugom susretu iz ove skupine PSG je u Parizu pobijedio Porto 2:1 i osvojio prvo mjesto u skupini. Golove za pariški sastav zabili su ThiagoSilva (29) i Lavezzi (62), a za goste Martinez (33).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom PSG je okončao natjecanje u skupini na prvom mjestu sa 15 bodova, a u osminu finala Lige prvaka plasirao se i drugoplasirani Porto koji ima dva boda manje. Kijevski Dynamo je treći sa pet bodova i Ukrajinci sele u Europsku ligu, dok je hrvatski prvak na začelju s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike