'MALI DIV' U MAKSIMIRU / Dinamo doveo još jednog wunderkinda

Image
Foto: Dinamo

Ćorić je član kadetske (U-17) reprezentacije, a protekle četiri godine igrao je u Red Bull Salzburgu gdje je pokazao svoj veliki talent i svakako se može uvrstiti među najjača imena mlađe generacije.

29.6.2013.
17:15
Dinamo
VOYO logo

ZAGREB - Jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša Hrvatske 16-godišnji Ante Ćorić potpisao je ugovor s Dinamom, objavio je danas zagrebački prvoligaš na svom internetskom portalu.

Ćorić je član kadetske (U-17) reprezentacije, a protekle četiri godine igrao je u Red Bull Salzburgu gdje je pokazao svoj veliki talent i svakako se može uvrstiti među najjača imena mlađe generacije. "Malome divu", kako su ga prozvali u Red Bullu, uzor su LukaModrić i NikoKovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliki dan za Dinamo. Riječ je o vrlo talentiranom, ofenzivno orijentiranom veznom igraču koji istovremeno poštuje kolektiv. Ante Ćorić nije samo perspektiva za Dinamo, već i za hrvatsku reprezentaciju", istaknuo je direktor Dinamove nogometne škole RomeoJozak.

"Sretan sam i drago mi je da čelni ljudi u klubu imaju visoko mišljenje o meni, a ja ću sigurno opravdati njihovo povjerenje. Jedva čekam pripreme sa kadetima koje počinju 22. srpnja. Znam da ću raditi u odličnom okruženju i sa sjajnim stručnjacima i ovo je velika prilika za nastavak mog učenja i napredovanja", rekao je Ante Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo