Problemi talijanske reprezentacije / Destru se ne da u Brazil, Balotelli ozlijeđen, Rossi otpisan

Image
Foto: Miguel Schincariol/DPA/PIXSELL

Izbornik reprezentacije Italije dobio je ogromni autogol kad je s popisa za Brazil izbacio sjajnoj Rossija pa mu se sve 'vratilo' otkazivanjem Mattie Destra te ozljedom Balotellija.

2.6.2014.
16:38
Miguel Schincariol/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Italije, Cesare Prandelli, našao se u problemima otkako je s popisa izbacio napadača Fiorentine, Giuseppea Rossija.

Njegov izostanak je šokirao cijelu nogometnu javnost, osobito nakon što je igrao utakmicu protiv Sjeverne Irske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno je nesretan, nema nikakve sumnje oko toga. Radio je naporno pet mjeseci kako bi se našao na popisu za Svjetsko prvenstvo. Na kraju se to nije dogodilo. Jasno da ne može biti sretan", kazao je Rossijev agent Federico Pastorello.

Izbornik je umjesto Rossija htio uvrstiti napadača Rome, Mattiu Destra, ali je onda uslijedio novi šok - ovaj se pristojno zahvalio i rekao kako će radije na odmor, nego u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela je priča postala poprilično nejasna, osobito kad je Destro preko Twittera poručio da "nije odbio put na Mundial".

Treća vijest koja je 'pokopala' Talijane je ozljeda Marija Balotellija, a izjava liječnika da "Marija čeka velika utrka s vremenom", ne zvuči optimistično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prandelli tako sad na raspolaganju za napad ima Cassana iz Parme, Cercija iz Torina, Immobilea iz istog kluba također te Insignea iz Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo