ŠTO ĆE ČAČIĆ REĆI?

DESCHAMPS OČITO NIJE GLEDAO VATRENE: ‘Ronalda još nitko nije zaustavio, ne postoji recept za njega’

Francuska ima u vlasništvu dva naslova (1984. i 2000.) dok Portugal nema niti jedan.

Hrvatska je na ovom Euru jedina uspjela zaustaviti Cristiana Ronalda. Portugalac je u u grupnoj fazi natjecanja imao 32 udarca, a protiv Hrvatske u 90. minuta nije imao niti jedan. Ante Čačić posebno je bio ponosan na to.

KAKO JE ČAČIĆ ZAUSTAVIO RONALDA: Velikom Portugalcu ovo nitko do sada nije napravio

“Portugal je imao do nas 25 udaraca prema golu, a protiv nas su ih uputili pet. Sjećate li se kada je Ronaldo jednom šutnuo po golu!? ”, kazao je Čačić poslije utakmice.

Iako je Hrvatska uspjela u onome što nikome nas Euru nije, francuski izbornik Didier Deschamps u najavi nedjeljnog finala s Portugalom otkrio je kako očito nije gledao njihovu utakmicu protiv Hrvatske.

“Ako i postoji anti-Ronaldo plan, nitko mu još nije pronašao recept. On je vrhunski igrač. Ima izrazito snažan skok i ne samo da može visoko skočiti nego se može zadržati u zraku. Teško je u nogometu kombinirati brzinu i odličan skok. To je ubojita kombinacija. Bit će ga teško zaustaviti, ali moramo biti svjesni opasnosti koja od njega dolazi i ograničiti njegov utjecaj. To će biti važno”, izjavio je Francuz.

Finale Europskog prvenstva igra se na Stade de Franceu u nedjelju u 21 sat. Francuska ima u vlasništvu dva naslova (1984. i 2000.) dok Portugal nema niti jedan.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr