PRIJATELJSKA UTAKMICA /

Dariju Srni kapetanska vrpca

Image

Igrač Genoe Ivan Jurić debitirat će protiv Rumunjske u prvom sastavu, a u momčad se nakon oporavka vraća i Eduardo da Silva.

10.2.2009.
21:31
VOYO logo

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u prijateljskoj utakmici s Rumunjskom u srijedu predvodit će Darijo Srna. Kapetansku vrpcu ponijet će nogometaš Šahtara (čiji je i kapetan) jer Robert Kovač svoju priliku za igru čekat će s klupe.

Izbornik Slaven Bilić odmah će u vatru baciti i 33-godišnjeg debitanta Ivana Jurića, nogometaša Genoe, koji će u sredini terena pomagati Luki Modriću. Prednost pred Kranjčarom dobio je Ivan Rakitić.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, najbitnije od svega je povratak Eduarda da Silve. Nakon dugotrajne rehabilitacije Dudu će odjenuti kockasti dres i vjerojatno odigrati posljednjih pola sata utakmice. Eduardo je pokazao zavidnu spremu, na trening-utakmici starih i mladih zatresao je i mrežu. No, zbog dugotrajne pauze razumljivo je da nije u optimalnoj formi.

Hrvatska će utakmicu protiv Rumunjske započeti u sasatvu: Pletikosa - Ćorluka, Križanac, Šimunić, Pranjić - Srna, Jurić, Modrić, Rakitić - Olić, Petrić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo