PROFESOR NA IZLAZNIM VRATIMA / 'Da sam na mjestu Ivankovića, ponudio bih ostavku'

Iako si je Branko Ivanković nedavno za dosadašnji posao na klupi Dinama prepotentno dao ocjenu 6, sve su češća nagađanja kako će ga Mamić ubrzo 'šutnuti' niz čuvene maksimirske stepenice.

21.10.2013.
9:28
VOYO logo

Nešto je trulo u Maksimirskoj 128. Skupa momčad u koju se polagalo mnogo nade zaredala je s katastrofalnim rezultatima, a krizu u redovima hrvatskog prvaka produbio je splitski poraz u Parku mladeži.

Iako si je BrankoIvanković nedavno za dosadašnji posao na klupi Dinama prepotentno dao ocjenu 6, sve su češća nagađanja kako će ga Mamić ubrzo šutnuti niz čuvene maksimirske stepenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko pamtim, Dinamo nije imao gori niz. Pod Ivankovićem su odigrali sedam utakmica i ubilježili četiri poraza, jedan remi i dvije pobjede. Postigli su tri gola, od toga dva u domaćem prvenstvu. No, od rezultata je gori dojam koji ostavljaju na terenu. Igrači ne slijede trenera, njihov pristup je katastrofalan. Tu nešto ne štima i da sam na mjestu profesora Ivankovića, ponudio bih ostavku", direktan je, kao i obično, stručni komentator RTL Lige i bivši nogometaš Dinama JoškoJeličić.

Za trenera Lokomotive TomislavaIvkovića poraz Dinama bio je prilično neočekivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činilo se da su se digli nakon Rijeke. Tada su pokazali drugo lice jer htjeli su pobjedu do zadnje sekunde. Zato su je i ostvarili. U Splitu sam očekivao potvrdu te iste atmosfere, a možda čak i bolju igru. No dogodilo se veliko iznenađenje, grom iz vedra neba", rekao je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo