Crno-beli promovisali nove dresove (FOTO)

Fudbaleri Partizana su u subotu na pripremama na Pohorju promovisali novu opremu

30.6.2013.
15:49
VOYO logo

Fudbaleri Partizana su u subotu na pripremama na slovenačkom Pohorju promovisali nove dresove, u kojima će nastupati u predstojećoj sezoni 2013/14.

Novi dres marke "Adidas" je projektovan i odobren još pre godinu dana, što je i neki razuman i ugovorni rok za takve projekte, a odmah po okončanju ovogodišnje kampanje, počinje projektovanje nove linije za sledeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od dresova iz prethodnih sezona, na novim preovladava bela boja, a iz Humske najavljuju da će uskoro krenuti i prodaja novih dresova.

- Već od sledeće nedelje krenuće online prodaja, a odmah posle 5. jula krenuće prodaja u "Crno-belim buticima". Dogovorili smo i da svi naši navijači koji pazare pretplatne ulaznice za narednu sezonu, steknu pravo na kupovinu dresova sa popustom od 20%. To je samo po sebi veliki ustupak adidasa, jer oni kao veliki svetski brend ne mogu sebi dozvoliti da previše spuštaju cene svojih proizvoda - rekla je direktorka marketinga crno-belih Snežana Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi nastup u novim dresovima fudbaleri Partizana će zabeležiti na turniru u Varšavi, gde se u premijernom meču sastaju sa Legijom iz Varšave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike