PRVI PORAZ U LIGI PRVAKA / CO Zagreb prokockao sjajnu priliku u Zaporožju

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Rukometaši CO Zagreba poraženi su u dvoboju 2. kola A skupine Lige prvaka u Harkivu od ukrajinskog Motor Zaporožja s 31:30 (18:15).

26.9.2013.
19:29
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Mladi sastav hrvatskog prvaka doživio je prvi poraz u ovogodišnjoj Ligi prvaka od iskusne momčadi Motora, koja je znala iskoristiti velike pogreške Zagrepčana u završnici utakmice.

Nakon što su prvi dio izgubili s 15-18 CO Zagreb je u drugom dijelu pokazao puno bolju igru, u dva navrata su i vodili, ali je presudila sama završnica utakmice u kojoj naši rukometaši nisu imali igru u napadu, iako je u obrani vratar Filip Ivić branio i nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke za 31:30 postigao je Burka 70 sekundi prije kraja, a u zadnjem napadu CO Zagreba Mandalinić je izgubio loptu, pa je propala prilika da hrvatski sastav ostane neporažen u Ukrajini, kod sastava koji je priredio najveće iznenađenje prvog kola odigravši neriješeno u Njemačkoj kod RN Loewena.

Kod CO Zagreba po pet su pogodaka upisali Mandalinić, Josip Valčić, Marić i Šebetić, dok su Motor predvodili Burka (8) i Onoprijenko (7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici Lige prvaka u Zagrebu hrvatski prvak je slavio protiv slovenskog Celja, a u sljedećem kolu CO Zagreb 12. listopada gostuje kod ruskog Sankt Peterburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo