Tužan i povrijeđen / Ćiro nakon plasmana u Premijer ligu BIH odlazi iz Slobode

Image
Foto: Youtube screenshot

Bivši hrvatski izbornik i osvajač čuvene bronce Miroslav Ćiro Blažević je zbog neslaganja s upravom napustio mjesto trenera Slobode iz Tuzle, koju je prije dva dana uveo u elitni rang natjecanja - Premijer ligu BiH.

3.6.2014.
15:41
Youtube screenshot
VOYO logo

Ćiro je u izjavi za bosanskohercegovački portal klix.ba poručio kako ide u Zagreb odakle će gledati utakmice Mundijala i vagati nove ponude.

"Odlazim povrijeđen, jer sam u svom životu imao privilegiju da su me ljudi uvijek molili da ostanem. Ovo je prvi put da mi moj predsjednik kaže da se idem odmoriti, pa ćemo kasnije vidjeti", rekao je Blažević, koji unatoč nepovoljnom raspletu situacije nije želio kritizirati predsjednika uprave Azmira Husića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je kako se njemu učinilo da može bez mene. Rastanak je zbog toga logičan, a svojoj Slobodi mogu poželjeti sve najbolje baš kao i svojoj obitelji", rekao je legendarni Ćiro.

Miroslav Blažević je kormilo Slobode preuzeo na polovici prvenstva u trenutku kada je za vodećom momčadi druge lige Jedinstvom iz Bihaća zaostajala pet bodova, a zatim je sjajnim igrama doveo na prvo mjesto tablice i promovirao u najviši rang bosanskohercegovačkog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo