trener svih trenera / Ćiri upadali navijači, on slavio s njima i poručio: 'Ne bi preporučio nikom da se zaje**va sa Hrvatskom'

'Sve se poklopilo i mislim da možemo biti ponosni i optimistički raspoloženi za sve šta nas čeka sutra'

16.7.2018.
22:45
VOYO logo

Trener svih trenera Miroslav Blažević Ćiro za RTL je komentirao uspjeh Hrvatske. "O tome se toliko toga reklo. Ja si otvaram jer sam mjerodavan s obzirom na moju dob da mogu reći da nikad ništa ovakvo u životu nisam doživio. 

I mi smo bili dočekani savršeno ali se sa ovime ništa ne može mjeriti. Toliko sam sretan da sam malo tužan. Ne znam zašto sam došao u takvo stanje jer ovi mladići su još jednom pokazali koliko su sportaši, patrioti i koliko su plemeniti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo sve skupa je bila velika afirmacija domovine u cijelosti. Svi oni koji budu imali časti interes da pogledaju manifestaciju dočeka sigurno će o hrvatski misliti onako kako mi to želimo i kakvi mi u biti jesmo", kazao je Ćiro.

Iako ne želi razočarati navijače, Ćiro smatra kako je ovaj uspjeh nemoguće ponoviti. "Sve se poklopilo i mislim da možemo biti ponosni i optimistički raspoloženi za sve šta nas čeka sutra jer hrvatska mladost je pokazala ono čega sam se toliko puta plašio da li ta mladost ima patriotski naboj, kako će s našom domovinom biti kad nas starijih nestane. Oni su dali takav optimizam i ne bi preporučio nikom da se zajebava sa Hrvatskom jer su danas mogli vidjeti da neće nitko dobro proći tko hoće u hrvatski identitet dirat", poručio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i najave političara o nacionalnom stadionu. "Čudi me da do sada nisu reagirali jer statistika i nauka je egzaktna, a neutralni ljudi su konstantirali da je najsportskija nacija na svijetu u odnosnu na broj stanovnika je Hrvatska. Čemu en osigurati da se urođena nadarenost afirmirai  jednako tako afirmira državu u cijelosti. Jako vjerujem Plenkoivću i Bandiću", kazao je Ćiro. 

"Ima HNS 30 i toliko milijumna, šta mu je 5 milijumna za infrastrukturu da se uklopi u ovo što će Vlada i Bandić i EU ili FIFA participirati u nečem takvom", kazao je Ćiro. "Dragi moj Bandiću i Plenkoviću bit ćete nesretni starci ako ne iskoristite ovu priliku ine napravite nešto štto će ostati iza vas, svojevrsni spomenik", poručio je Ćiro vladajućima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo