SRBI PREKINULI UTAKMICU U ITALIJI / Cico prošao i Wembley

Image

Crna Gora koju vodi hrvatski izbornik odigrala je bez pogodaka u gostima s Engleskom. Zbog nereda srpskih navijača na tribini, prekinuta je utakmica s Italijom u Genovi.

12.10.2010.
21:17
VOYO logo

Nogometaši Crne Gore, koju vodi naš trener Cico Kranjčar, napravili su malo iznenađenje odigravši s Engleskom na Wembleyu bez pogodaka, u sklopu kvalifikacija za Euro 2012 skupine G.

Crnogorci su mogli napraviti i pravu senzaciju da je u 83. minuti lopta, koju je s dvadesetak metara odaslao Jovanović završila u mreži umjesto da je odsjela na gredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri odigrane utakmice Crna Gora je prva s 10 bodova i bez primljenog gola. Englezi su drugi s utakmicom manje i sedam bodova.

Zbog divljanja srbijanskih navijača prekinuta je kvalifikacijska utakmica C skupine između Italije i Srbije u Genovi u 7. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su igrači oba sastava već bila na travnjaku, sam početak utakmice kasnio je 35 minuta jer su gostujući navijači nakon ulaska na stadion počeli uništavati zaštitnu ogradu, a teren su zasuli bakljama.

Kada je policija izašla strasti su se primirile, utakmica je započela, no prekinuta je nakon što su u teren opet bačene baklje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo