DOVELI POLIVALENTNOG ŠPANJOLCA / Chelsea odriješio kesu

Image
Foto: PIXSELL

Španjolski reprezentativac Juan Mata prešao je u redove engleskog viceprvaka Chelsea za vrtoglavih 23,5 milijuna funti. S "Bluesima" je potpisao ugovor na pet godina, a mogao bi debitirati već ove subote.

24.8.2011.
21:20
PIXSELL
VOYO logo

Kompletiran transfer 23-godišnjeg španjolskog nogometnog reprezentativca Juana Mate iz Valencije u Chelsea, vrijedan je oko 23,5 milijuna funti.

Mata je na pet godina potpisao ugovor s Chelseajem te je postao četvrto ljetno pojačanje kluba iz zapadnog dijela Londona. Prije njega, potpisali su Thibaut Courtois, Oriel Romeu and Romelu Lukaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juan Mata je od 2007. godine bio igrač Valencije. Igra na poziciji krilnog napadača, ali može donijeti kvalitetu više u kreiranju igre iz sredine, što je Chelseaju dosta nedostajalo u uvodnim utakmicama nove sezone. Za novi klub Mata bi mogao debitirati već u subotu u prvenstvenoj utakmici protiv Norwich Cityja.

Mogu igrati na oba krila, ali i u veznom redu, igrajući zapravo između vezne i napadačke linije. Volim imati loptu u nogama i dobro je iskoristiti. Ja sam napadački orijentiran igrač. Najviše volim namjestiti ili zabiti gol, kazao je novopridošli Mata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike