VETERANI OTPALI / Červarov popis bez Balića i Metličića

Image

Rukometni izbornik objavio je popis od 16 igrača za kvalifikacijske susrete za EP 2010. protiv Slovačke i Grčke. Na popisu nema Metličića i Balića, a ponovo je pozvan Drago Vuković.

11.3.2009.
12:25
VOYO logo

ZAGREB - Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je u srijedu popis od 16 igrača za kvalifikacijske susrete za EP 2010. protiv Slovačke i Grčke 18., odnosno 21. ožujka.

 Na popisu nema veterana Petra Metličića i Ivana Balića, te Denisa Špoljarića, Zlatka Horvata i Matea Hrvatina u odnosu na sastav sa nedavnog Svjetskog prvenstva. U reprezentaciju je ponovno pozvan Drago Vuković iz Gummersbacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje reprezentativaca je u nedjelju, 15. ožujka, u zagrebačkome hotelu "Panorama" u Zagrebu, a u Bratislavu, odnosno do 70 kilometara udaljenog mjesta Hlovovca, gdje se igra utakmica, putuje se 17. ožujka. Susret sa Grčkom igra se u Osijeku.

U našoj skupini vodi Mađarska s osam bodova, a drugi su Grci s četiri, dok je Hrvatska treća sa dva boda, ali i dvije utakmice manje od vodećeg dvojca. Slovačka je četvrta s dva boda, a Finci su zadnji bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike