"IZMASAKRIRAO" IH CAR /

Cedevita do pobjede protiv Zadra

Image
Foto: PIXSELL

Košarkaši Cedevite ostvarili su šestu pobjedu u šestom kolu Lige prvaka. U Sutinskim vrelima porazili su Zadar sa 69:60.

13.4.2011.
5:31
PIXSELL
VOYO logo

Iako Zadar nije dopustio Cedeviti da učini veliku rezultatsku prednost tijekom prve četvrtine, domaćin i trenutno vodeća momčad Prvenstva došla je do još jedne važne pobjede.

Cedevita je igrala bez dva ponajbolja igrača, Vedrana Vukušića i Braceyja Wrighta, koje je trener Aleksandar Petrović odmarao za nadolazeću utakmicu polufinala Eurokupa protiv UNIKS-a u Trevisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadrani su se nekoliko puta približili Cedeviti, ali zahvaljujući dobro raspoloženim Rudežu, Edwardsu  i Kovačeviću Cedevita je održala vodstvo povećavši ga do kraja na +9.

Najviše koševa za Cedevitu je zabio Rudež (26), a jednako toliko zabio je i Car za Zadar. Kovačević je za domaće dodao 14 poena, koliko i drugi najbolji gost Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Cedevite osvrnuo se i na igru najboljeg Zadranina. "Kad Zadar igra protiv Cedevite, uvijek je u pitanju jedan čovjek. Ne znam zašto ga Cedevita inspirira, ali Car nas svaki put razbije, doslovno nas masakrira.", rekao je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo