BRAZILAC POTPISAO ZA OSMOLIGAŠA / Cafu na tragu Socratesa i Carece

Image

Bivši brazilski nogometni reprezentativac Cafu (38) karijeru će nastaviti u redovima malo poznatog Garforth Towna, kluba iz osmog razreda engleske nogometne piramide.

18.12.2008.
19:26
VOYO logo

"Cafu će se pridružiti našem klubu u travnju i odigrati nekoliko utakmica. To je za sve nas velika čast," potvrdio je Garforthov menadžer Simon Clifford.

Do njihove suradnje je došlo jer Clifford vodi i Brazilsku nogometnu školu koju diljem svijeta pohađanja više od milijun dječaka. Na Otoku je iz te škole izašlo nekoliko prvoligaških igrača, a najpoznatiji je branič Manchester Citya i engleske reprezentacije Micah Richards.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cafu neće biti prvi Brazilac u Garfortu, prije njega nekoliko utakmica odigrale su i brazilske legende Socrates i Careca.

Cafu je trenutačno bez kluba nakon što mu je početkom sezone istekao ugovor s Milanom. Tijekom karijere je igrao za Romu, Palmeiras, Real Zaragozu, Juventude i Sao Paulo. Punim imenom Marcos Evangelista de Moraes za reprezentaciju je prikupio rekordna 142 nastupa, a osvojio je dva svjetska naslova - 1994. i 2002. godine. Jedan je od tek nekoliko nogometaša koji su nastupili na četiri uzastopna World Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo