'SUPER SUB' NAPUŠTA CITY / 'Bosanski dijamant' seli u Milano?!

Image
Foto: AP

Napadač nije pretjerano zadovoljan statusom koji ima kod Roberta Mancinija pa se naveliko špekulira s njegovim odlaskom s Etihada. Naravno, interesa za tako kvalitetnog napadača ne manjka.

8.1.2013.
14:50
AP
VOYO logo

EdinDžeko jedan je od najzaslužnijih što je Manchester City prošle sezone osvojio engleski naslov nakon 44 godine čekanja. Također, BiH reprezentativac jedan je od glavnih razloga što Građani imaju barem nekakve šanse na ljestvici stići gradske rivale.

Ove sezone Bosanski dijamant je u Premiershipu odigrao 18 utakmica, a u čak 11 je ušao s klupe. No, minimalna minutaža nije ga omela. Džeko je postigao čak devet pogodaka i dodao tri asistencije pa su mu britanski mediji ubrzo nadjenuli nadimak Super Sub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Džeko nije pretjerano zadovoljan statusom koji ima kod RobertaMancinija pa se naveliko špekulira s njegovim odlaskom s Etihada. Naravno, interesa za tako kvalitetnog napadača ne manjka.

Tako talijanski mediji pišu da je Inter najviše zagrizao za BiH reprezentativca. Talijani vide Džeka kao odličnu zamjenu za DiegaMilita koji će 2014. godine vjerojatno objesiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini problem u eventualnom transferu mogao bi biti financijske prirode. City neće pustiti Džeka ispodcijene, već će Inter morati duboko zagrabiti u blagajnu i osigurati oko 30 milijuna eura za sjajnog napadača.

Ostaje tek vidjeti hoće li novi izazov i puna minutaža biti dovoljni razlozi da već ovog ljeta Džeko promijeni sredinu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo