INIESTIN NASLJEDNIK / Bomba iz Katalonije: Barcelona želi Matea Kovačića!

Image
Foto: AP Images

Kovačić bi tako mogao postati treći hrvatski reprezentativac u Barceloni nakon Ivana Rakitića koji se ustalio u prvom sastavu, te Alena Halilovića koji je trenutačno u B momčadi

19.3.2015.
16:13
AP Images
VOYO logo

Čelnici španjolskog nogometnog velikana Barcelone sastali su se ovog tjedna s predstavnicima Intera, a glavna tema razgovora bio je hrvatski reprezentativac MateoKovačić.

Prema pisanju španjolskih medija, hrvatski veznjak će biti jedna od glavnih meta katalonskog kluba kada će Barcelona u siječnju 2016. moći ponovo kupovati pojačanja. Podsjetimo, Barcelona ne smije kupovati igrače u iduća dva prijelazna roka jer je katalonski klub dovodio igrače mlađe od 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci navode kako su se sastali Barcelonin sportski direktor AriedoBraida, te njegov kolega u milanskom klubu PieroAusilio. Navodi se kako LuisEnrique vidi Kovačića kao idealnu zamjenu za AndresaIniestu, a Barcelona je spremna platiti između 30 i 40 milijuna eura. Realizacija transfera ovisit će o tome hoće li Inter uspjeti angažirati veznjaka Manchester Citya YayuTourea. Ukoliko se taj posao realizira u Interu su spremni prodati hrvatskog veznjaka.

Kovačić bi tako mogao postati treći hrvatski reprezentativac u Barceloni nakon Ivana Rakitića koji se ustalio u prvom sastavu, te AlenaHalilovića koji je trenutačno u B momčadi. Kovačić je stigao u Inter iz Dinama 2013. godine, a početkom ove godine produžio je ugovor s talijanskim velikanom do ljeta 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo