BOJE LI SE POLJACI VATRENIH? / 'Igrači se srame to reći, ali smatraju da bi im s Portugalom bilo lakše'

Image

Ako prođe dalje Hrvatska će u četvrfinalu igrati s Poljskom.

25.6.2016.
19:04
VOYO logo

Poljski nogometaši s oduševljenjem su dočekali kraj utakmice protiv Švicarske znajući da su prvi put u povijesti izborili četvrtfinale Europskog prvenstva.

"Na svu sreću bili smo mirni kad je bilo najpotrebnije. Mi smo bili bolji u prvom a oni u drugom poluvremenu. U produžecima su nas hvatali grčevi, ali smo izdržali", rekao je LukaszPiszczek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od junaka Poljske, JakubBlaszczykowski, izjavio je kako mu gol koji je zabio nije bitan nego samo prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliki uspjeh, ali tu ne mislimo stati", poručio je.

Švicarski izbornik VladimirPetković žali za ovakvim porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta. Naši igrači su dali sve od sebe. Na početku utakmice smo bili previše nervozni, ali u samoj završnici smo zaslužili zabiti gol. Ukupni dojam s ovoga EURA je pozitivan, na svakom velikom natjecanju moramo nešto naučiti i biti bolji iz natjecanja u natjecanje".

S druge strane poljski izbornik AdamNawalka nahvalio je suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila vrlo teška, Švicarska je jako dobra momčad koja se uspjela vratiti u utakmicu nakon našeg vodstva. U prvom smo poluvremenu igrali odlično i mogli smo postići više od jednog gola i to me puni optimizmom za dalje. Što se 11-eraca tiče, bili smo spremni za njih, izvođače smo izabrali i prije početka utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljska Gazeta Wyborcza popratila je uspjeh svoje reprezentacija riječima kako igrači ne žele priznati, ali je istina da u četvrtfinalu ne žele Hrvatsku jer smatraju da bi im s Portugalom bilo lakše. "Hrvatska ima veliku momčad zbog čega su osvojili skupinu i slavili protiv Španjolske, dok Portugal ovisi o jednom igraču i nikoga nije pobijedio".

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo