HRVATSKA ATLETIČARKA 40. PUT ZAREDOM PRESKOČILA DVA METRA / Blanka Vlašić nezadrživa i u Banskoj Bystrici

Image

Splićanka je pobjedničku visinu od 200 centimetara preskočila iz prvog pokušaja. To joj je četvrta uzastopna pobjeda ove sezone.

11.2.2009.
17:54
VOYO logo

Blanka Vlašić nepobjediva je za konkurenciju. Najbolja hrvatska atletičarka upisala je i četvrtu uzastopnu ovogodišnju pobjedu. Ovaj put slavila je na mitingu u slovačkoj Banskoj Bystrici s preskočenih dva metra.  Blanki je to 40 put zaredom da je preskočila 200 centimetara.

Splićanka je pobjedničku visinu preskočila iz prvog pokušaja. Na skakalište je izlazila osam puta. Jedino je rušenje do 205 centimetara imala na visini od 198, koju je uspješno svladala iz drugog pokušaja. Iz prvog pokušaja preskočila je visine od 185 i 192 centimetra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugoplasirana Španjolka Ruth Beitia na dva je metra letvicu rušila sva tri puta uspjevši tako tek izjednačiti svoj najbolji ovosezonski rezultat od 198 centimetara. Treće mjesto u Banskoj Bystrici zauzela je Francuskinja Melanie Skotnik sa 196 preskočenih centimetara.

Nakon raspleta sa Španjolkom, Blanka je dala podići letvicu na 205 centimetara, svoj najbolji dvoranski rezultat u karijeri i vlastiti rekord mitinga u Slovačkoj iz 2006. godine. Rušila je u sva tri navrata. S 204 centimetra preskočena prošle subote u Stuttgartu Blanka i dalje drži najbolji rezultat sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo