NAJBOLJA DOMA / Blanka slavila s rekordom mitinga

Image

Najbolja hrvatska atletičarka slavila je s preskočenih 203. cm, a za postizanje rekorda u dvorani, kaže, mora ojačati jer je podloga tvrda.

22.2.2010.
10:37
VOYO logo

Skokom od 203 centimetra najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pobjednica je 4. mitinga Slobodna Dalmacija koji je održan u nedjelju pred 12.000 gledatelja u splitskoj Spaladium Areni.  Preskočena visina je i novi rekord mitinga.

Blanka je u svom rodnom gradu pokušala postaviti i novi svjetski dvoranski rekord od 209 cm, međutim sva tri puta je rušila letvicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri večerašnja pokušaja u Spaladium areni na 209 cm su mi dobra škola za buduća natjecanja. Želim preskočiti tu visinu, ali neću očajavati ako ne uspijem. Za postizanje svjetskog rekorda u Spaladium areni moram ojačati jer je podloga dosta tvrda", rekla je Blanka po okončanju natjecanja.

Blanka je do pobjede došla bez ikakvih problema, preskočivši visine od 186, 192, 195, 200 i 203 iz prve. Njezina jedina prava konkurentica bila je Ruskinja Svetlana Školina, no ona je zapela na visini od 197 cm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo