'Blanka, kada ćeš napokon srušiti svjetski rekord?'

Gdje nestala Blanka Vlašić? Najbolja svjetska visašica pojavila se u četvrtak u Koprivnici na potpisivanju novog dvogodišnjeg sponzorskog ugovora s Podravkom.

31.3.2011.
16:29
VOYO logo

Blanka Vlašić demantirala je da će zbog napornog puta zaobići mitinge u Aziji sredinom svibnja. Kazala je da je još preuranjeno o tome govoriti i da će početi skakati kad će za to biti spremna. Kao glavni cilj ove godine navela je Svjetsko prvenstvo potkraj kolovoza i smatra da nema razloga požurivati povratak skakanju.

Na novinarsko pitanje kada će napokon srušiti svjetski rekord, Blanka je pomalo nervozno izjavila da ona nije proročica, te da smatra kako riječ 'napokon' nije primjerena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može se reći da nemam uspjeha iza sebe, stvari se odvijaju kako treba. Čeka se da sazrijem, kako se sve dosad dogodilo, nadam se da će se dogoditi i taj svjetski rekord", poručila je Blanka, koja se dotakla i najboljeg svjetskog skijaša Ivice Kostelića.

"Od srca bih htjela njemu i cijelom timu čestitati, zaista su napravili sjajan rezultat. Želim da se dobro odmori od naporne sezone i sve najbolje u budućnosti", poručila je naša atletska diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102270344006 arti-201103210699006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo