BIVŠI HRVATSKI IZBORNIK OBJASNIO RAZLOGE IZNENADNOG RASTANKA: / Evo u čemu je bio problem

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Sada ne zna gdje bi mogao nastaviti trenerski put premda ga je zvala Albanija.

8.5.2019.
10:57
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Zlatko Kranjčar odnedavno više nije izbornik Irana. Bivši hrvatski izbornik iznenadno se rastao s azijskom reprezentacijom čiji je uzrast do 23 godine jako dobro vodio.

"Nisam dobio otkaz, nego je riječ o obostranom raskidu suradnje", odmah je naglasio za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA-ina blokada

"Problem je u embargu pod kojim se Iran nalazi zbog političkih razloga i financijski nisu mogli ispratiti program mog rada. Predočio sam ga uz broj utakmica, kampova i treninga kako bismo se mogli pripremiti za daljnje izazove, ali rekli su da ga financijski ne mogu ispuniti. Smanjili su i stručni stožer te ostavili samo iranske trenere."

Zbog blokade u kojoj se Iran nalazi još nije dobio ni FIFA-in novac od Svjetskog prvenstva, a Kranjčaru su ponudili ostanak do kraja godine na što nije pristao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Zahvalili su mi se i istaknuli kako su zadovoljni mojim radom. Stvarno smo dobro radili jer smo se plasirali i u završnicu Azijskog prvenstva. Već je bilo naznaka da financijski neće moći pratiti naše zahtjeve, imaju velikih muka i s izborom izbornika A reprezentacije. Ponudili su mi da će financirati program i plaćati nas do kraja godine, ali rekao sam im da je bolje da se u miru raziđemo, uz odštetu, prihvatili su bez problema."

Možda i Hrvatska

Sada ne zna gdje bi mogao nastaviti trenerski put premda ga je zvala Albanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam trenutno nikakvih ponuda, dok sam bio na klupi Irana, imao sam ponudu Albanije da preuzmem njihovu reprezentaciju, ali bio sam pod ugovorom s Iranskim nogometnim savezom. O novom angažmanu razmišljat ću kasnije, nisam još ni siguran hoće li to biti klupski ili reprezentativni angažman. Ne isključujem ni Hrvatsku iako razmišljam da bih možda radije negdje vani nastavio karijeru. No ako se pojavi šansa u Hrvatskoj, zašto ne?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo